Tilbud

Pietro Rinaldi Vinkasse

Specifikationer
Land: Italien
Område: Piemonte
Drue: Barbera & Nebbiolo
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16 °

Med denne vinpakke får du det lækreste rødvin fra vinhuset Pietro Rinaldi der garanterer masser af personlighed, karakter og høj kvalitet. 

Få 6 flasker blandet med Barbera d’Alba Superiore og Langhe Rosso “Atipico” fra det italienske område Piemonte, hvor de berømte druer Barbera & Nebbiolo skaber god karaktertræk og kompleksititet. Perfekt ledsager til alle julens anledninger!

UDSOLGT 

DKK 894,00 DKK 671,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Pietro Rinaldi er i den grad en innovativ, moderne og visionær vinbonde. De har på forholdsvis kort tid lykkedes med at lave nogle virkelig flotte vine. Hvor de adskillige gange har bedrevet at vinde anerkendte vin priser for selvsamme. 

Rinaldi har jeg fulgt fra hans spæde start, eller dvs. Pietro Rinaldi volume 2, som er bestående af hans barnebarn Monica og hendes mand Paolo. Paolo der tidligere var tandlæge i Milano samt Monica der var skolelærer besluttede sig for at flytte fra byen og ud på landet til det smukke Madonna Di Como. Madonna di Como ligger som en del af Barbaresco/Barolo området hvor hovedbyen Alba er fælles for dem alle.

Her ville de drive familiegården videre som havde ligget i dvale i nogle år efter Monicas bedstefar. De var fast besluttede på at investere og engagere sig fuldt i stedet og skabe nyt liv til både vinene og selve gården. Det er i den grad lykkedes. Ud over deres fantastiske vine der passes og plejes af den erfarne vinkyper Mario samt parrets yngste søn Alfredo, har de med årene bygget den gamle vingård om til et flot, luksuriøst og charmerende B&B ved navn MiaClara Relais. Stedet er opkaldt efter datteren Clara der deltager aktivt, hvor hun altid smilende byder velkommen og sørger for gæsterne har det godt under opholdet.

Familen Rinaldi skinner igennem i både vinene og MiaClara Relais, der gør både det ene og andet utrolig jordnært, autentisk og personligt.  

Specifikationer
Land: Italien
Område: Piemonte
Drue: Barbera & Nebbiolo
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16 °