Mousserende

Mousserende kan være mange ting, jo nærmest alt der bobler. Hos Mevino har vi italienske udgaver i sortimentet i form af Prosecco, Lambrusco, Cuvee og Moscato d’Asti. NYHED i form af en skøn fransk Champagne.

De har alle deres forskellighed og nærmest kun boblerne til fælles.

Champagne fra det velrenommerede champagnehus Jean Velut. Mevino har deres flotte Premier Temps i sortiment. Yderst delikat, kompleks og mineralistisk sag.

Prosecco produceres i Norditalien på druen glera. Den kan variere fra at være temmelig sød, meget boblende til værende tør. Vi har valgt udgaven “frizzante” fra det dygtige og økologiske vinhus La Jara. Frizzante er hverken for sød, sur, tør eller boblende. Tværtimod har den en flot og frisk smag samt afbalanceret boble.

Gå ikke glip af vores spændende Superbio Lambrusco fra vinhuset Decordi. Glem alt om Lambrusco fra 90’erne og tag godt imod den mørkerøde velsmagende og forfriskende sag.

Den altid populære Asti fra vores velrenommerede Piemonte hus Pietro Rinaldi. Huset har skabt en yderst velsmagende og delikat Moscato d’Asti, der i den grad rammer balancer. Den fremstår hverken for sød eller boblende, men i stedet elegant og forfriskende.

Share This