Vin til årstiden

Vin til årstiden er et vinabonnement fra Mevino med bæredygtig kvalitetsvin til din hverdag, uden om dagligdagens stress og jag.

Med vinabonnementet Vin til årstiden får du hver 3. måned leveret 6 vine fra et vores dygtige vinhuse.

Kassen indeholder vine fra en af vores mange dygtige vinbønder, der alle producerer deres vine med tanke på natur og miljø. Alle vinene er som minimum økologisk dyrkede, og mange af dem er økologisk certificerede.

I hver kasse matcher vi vin med årstiden. På den måde har du altid den helt rigtige vin ved hånden til, at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne.

Rigtig god fornøjelse!

DKK 795,00 hver 3 måned

Beskrivelse

Kvalitsvin på abonnement med Vin til årstiden fra Mevino

Vin til årstiden er et vinabonnement med bæredygtig kvalitetsvin til forår, sommer, efterår og vinter. Med andre ord, kvalitetsvin året rundt, med tanke på natur og miljø.

Vores vinabonnement Vin til årstiden gør det nemt og bekvemt at vælge bæredygtig kvalitetsvin til hverdagen, uden om dagligdagens stress og jag. Vi har nemlig skabt et vinabonnement, hvor du får leveret kvalitetsvin lige til døren.

Med vores vinabonnement Vin til årstiden får du leveret seks fantastiske vine hver 3. måned. Her får du mulighed for at gå på opdagelse i vores vinhuse, naturligvis afstemt med årstiden.

Med Vin til årstiden får du lov til at gå på opdagelse i vores vine og vinhuse, samtidig med at du får økologisk dyrkede vine afstemt med årstiden. Det giver mening for os. For Mevinos mission er netop at kunne tilbyde bæredygtig kvalitetsvin til hverdagen.

Med abonnementet matcher vi vores vine og vinhuse med årstidens sæsoner. På den måde har du med vores vinabonnement altid den helt rigtige vin ved hånden til at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne.

Med vinabonnementet bliver du præsenteret for spændende europæisk vin fra Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland eller Østrig. Abonnementet indeholder nemlig seks fantastiske vine fra et af vores skønne europæiske vinhuse .

I 2020 sender vi Vin til årstiden ud i følgende måneder:

  • Forårets vinkasse: medio marts
  • Sommerens vinkasse: medio juni
  • Efterårets vinkasse: medio september
  • Vinterens vinkasse: medio december

Yderligere information

Vægt 6 kg