Trøffelcreme med Karl-Johan svamp og hvid sommertrøffel

Blød og intens trøffelcreme med Karl Johan-svampe og hvid sommertrøffel – en lækker gourmetdelikatesse, der giver dine retter masser af smag. Trøffelcremen er genial til hverdagen, hvor den tryller fantastisk smag frem på ingen tid og samtidig smager af gourmet. Smør den på hjemmelavet brød eller brug som topping på fisk, pasta og risotto.
 
Efter åbning: 1 uge ved kølig opbevaring.

70,00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mevino har fornøjelsen af at kunne tilbyde en varietet af lækre marinader og olier samt oliven fra Nicolas Vahé. Eksempelvis denne udgave af en trøffelcreme med karl-johan svamp og hvid sommertrøffel. Tag ikke fejl der er “rigtige” trøfler i cremen.

Hos Nicolas Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Blød og intens trøffelcreme med Karl-Johan svampe og hvid sommertrøffel – en lækker gourmetdelikatesse, der giver dine retter masser af smag. Trøffelcremen er genial til hverdagen, hvor den tryller fantastisk smag frem på ingen tid og samtidig smager af gourmet. Smør den på hjemmelavet brød eller brug som topping på fisk, pasta og risotto. Efter åbning: 1 uge ved kølig opbevaring.

PASTASALAT I GLAS MED TRØFFELCREME

FORBEREDELSESTID: 45 MINUTES
ANTAL PERSONER: 6

INGREDIENSER

  • 200 g Nicolas Vahé Pasta / gnocchetti
  • 1 glas Nicolas Vahé Trøffelcreme med karl-johan & hvid sommertrøffel
  • ½ hvidkål
  • 1 bakke hvidløgsspirer
  • 6 friske figner
  • 3 kyllingebryster
  • 3 lime
  • 1 dåse kikærter
  • 1 glas Nicolas Vahé Trøffelcreme / artiskok & perigord trøffel
  • 1 dl rapsolie
  • Nicolas Vahé Salt & peber / everyday mix

Kog Nicolas Vahé gnocchetti efter anvisninger på posen. Når gnoccettien er kogt al dente, skyl den under koldt vand, og vend med 1 glas Nicolas Vahé trøffelcreme med Karl Johan svampe og hvid sommertrøffel. Stil pastaen på køl. Steg kyllingebrysterne let på en pande i smør, indtil de har en kernetemperatur på 65 grader. Krydr dem derefter med Nicolas Vahé everyday mix, og stil dem på køl. Snit hvidkålen fint, og stil den på køl. Skyl hvidløgsspirer, tør dem, og stil dem på køl. Skyld figner, og skær dem i halve. Sæt dem på køl.

Humus:
Dræn kikærterne, skyl dem, og blend dem med de øvrige ingredienser. Smag til med Nicolas Vahé everyday mix.

Anret pastasalaten i 6 høje glas. Læg hvidkål i bunden. Dernæst den kogte gnocchetti. Læg 2 halve figner ud mod siderne i hvert glas. Dernæst ½ kyllingebryst, skåret i skiver og humus. Til sidst toppes med hvidløgsspirer. Smag til med lidt limesaft.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg