Pinot Noir – Domaine Begude

Yderst charmerende udgave af en Pinot Noir fra Begude.

Masser af saftighed og gode noter af kirse og hindbær gør den frisk og lækker. Balancen er god og den bliver blød og lækker i afrundingen. Pinot Noir fra Begude er dejlig nem og tilgængelig hvilket gør den delikat og behagelig at nyde. Går rigtig godt med and og lette kødretter.

Anbefalet drikketemperatur 14-16 grader

149.00 DKK

Beskrivelse

Pinot Noir

Det fremragende vinhus Domaine Begude leverer i den grad vine i topklasse. Og endda med stor omtanke for natur og omgivelser. Driften står det engelske par James & Catherine Kinglake for med hjælp fra et dygtigt hold af passionerede og engagerede medarbejdere. Hos Domaine Begude har de mest fokus på produktion af hvidvine men kan dog stadig brøste sig med 2 flotte udgaver af Pinot Noir. Den ene er en klassisk PN og den anden en lagret.

De har de senere år brugt tiden fornuftigt, og lagt hele deres produktion om til fuldstændig økologisk. De producerer primært hvid i forskellige afskygninger og blot 2 udgaver Pinot Noir Rød samt Pinot Noir Rosé,  fra deres 29 hektar store vingård i det sydfranske Limoux område i Languedoc-Roussilin. Omend beliggenhed i Sydfrankrig ligger området højt og de kølige nætter giver gode forudsætninger for produktionen af hvid. Hos Begude er udbyttet grundet det økologiske brug i den lavere ende af skalaen, hvilket dog afspejler sig i kvaliteten der til gengæld ligger i den høje ende af skalaen.

Mevino er yderst tilfredse med Domaine Begude, som udover deres gode tilgang til økologi og bæredygtighed, leverer et fuldt sortiment af fremragende og gennemarbejde vine. Vi bøjer os i støvet og nyder at have dem med i vores portefølje af elskværdige vinbønder.

Yderst charmerende udgave af en Pinot Noir fra Begude. Masser af saftighed og gode noter af kirse og hindbær gør den frisk og lækker. Balancen er god og den bliver blød og lækker i afrundingen. Pinot Noir er dejlig nem og tilgængelig hvilket gør den delikat og behagelig at nyde.

Gør sig godt til lette anretninger og kan med fordel nydes lettere afkølet.

Fra vinhuset Domaine Begude får man ekstremt flotte vine til virkelig gode priser, det er derfor et vinhus der rammer mangfoldigheden godt både på kvalitet og økonomi.

Yderligere information

Vægt 1.2 kg