Pesto med basilikum og parmesan – Nicolas Vahé

Pesto med basilikum og parmesan er en klassiker i Nicolas Vahés populære pestofamilie, der er fremstillet af de lækreste friske råvarer fra Provence. Passer perfekt til en lækker tapas anretning, pastaretter og som marinade til tomat- og mozzarellasalat.

Efter åbning: 1 uge ved kølig opbevaring.

48,00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mevino har fornøjelsen af at kunne tilbyde en varietet af lækre marinader og olier samt oliven fra Nicolas Vahé. Eksempelvis denne udgave af grøn pesto med basilikum og parmesan.

Hos Nicolas Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Pesto med basilikum og parmesan er en klassiker i Nicolas Vahés populære pestofamilie, der er fremstillet af de lækreste friske råvarer fra Provence. Passer perfekt til en lækker tapas anretning, pastaretter og som marinade til tomat- og mozzarellasalat. Efter åbning: 1 uge ved kølig opbevaring.

Inspiration til en ret hvor pesto indgår

INDBAGTE KARTOFLER MED PESTO OG URTER

FORBEREDELSESTID: 45 MIN
ANTAL PERSONER: 2

INGREDIENSER

  • 8 små nykogte kartofler

Marinade:

  • 2 fed hvidløg
  • 100 g Nicolas Vahé Pesto / eks. sort oliven & basilikum
  • 3 spsk. Nicolas Vahé Olivenolie / citron
  • Friske timian- og rosmaringrene
  • Nicolas Vahé Salt / fransk havsalt
  • Nicolas Vahé Peber / pebermix

Hak hvidløg og krydderurter fint. Alle ingredienser til marinaden kommes i en skål og blandes med hænderne.

Tag et lille stykke bagepapir, læg to kartofler i midten og hæld en spsk. af marinaden over. Saml derefter posen, og bind et lille stykke kødsnor omkring. Pynt evt. med rosmarin- eller timiangrene. Gentag med resten af kartoflerne. Bages 8 min. i ovnen ved 180°C eller 8 min. på grill.

Servér som tilbehør til middagen.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg