Moscato d’Asti “D’Ampess” – Pietro Rinaldi

Igen holder Rinaldi niveauet – hvor de i form af deres Moscato d’Asti leverer et flot gennemarbejdet produkt. De er fremragende til at finde balancen i alle deres vine hvilket gør dem ualmindeligt behagelige at drikke, uden at være kedelige skal jeg lige huske at nævne.

Deres Moscato har dejlige noter af frisk frugt, vilde blomster og den naturlige sødme der kommer af Moscato druen og som de med omhyggelighed sørger for at bibeholde under fermenteringen som styres temperaturmæssigt med stor opmærksomhed. iøvrigt har den en dejlig boblende snert som gør den til en god forfriskning

Den gør sig derfor godt en god varm sommerdag, naturligvis til desserter, men er også overraskende god til friske oste.

Serveres gerne godt kold på de 5-6 grader

Dyrket økologisk 

110,00 DKK

Beskrivelse

Asti er bedst kendt for deres sprudlende udgave i form af en Asti Spumante, hvor man ind imellem kan have rynket lidt på næsen af kvaliteten af de forskellige udgaver. Det behøver man til gengæld ikke med Rinaldis flotte udgave af en Moscato d’ Asti der sidder lige i skabet inden for denne kategori.

Rinaldi er fantastisk dygtige til at ramme balancer på sine vine, og dette er også lykkedes i deres Moscato d’ Asti der naturligvis er en sød vin med bobler som den skal være men har samtidig nogle dejlige noter af frisk frugt, vilde blomster og akacie honning der gør den både elegant og lækker at indtage og bliver derfor den forfriskende vin man håber på. Rinaldi formår i den grad at skabe en afbalanceret og sofistikeret Moscato d’Asti

Vinmarken er beliggende i og omkring deres vinkælder og B&B i det smukke Madonna di Como med østvendt beliggenhed – Fermenteringen foretages med største kontrol af temperaturen på 18 grader i de rustfri ståltanke for at kunne bevare så meget af det naturlige sukkerindhold som muligt og dermed få den karakteristiske smag frem.

 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg