Pietro Rinaldi, Moscato d’Asti 2016

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte
Drue: Moscato
Velegnet til: Desserter og oste
Alkohol: 5,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 5-6 °C
                      

Rinaldis Moscato d’Asti har dejlige noter af frisk frugt, honning, vilde blomster og den naturlige sødme der kommer af Moscato druen. Helt perfekt som forfriskning, til desserter og overraskende god til oste.

DKK 110,00

Beskrivelse

Asti er bedst kendt for deres sprudlende udgave i form af en Asti Spumante, hvor man ind imellem kan have rynket lidt på næsen af kvaliteten af de forskellige udgaver. Det behøver man til gengæld ikke med Rinaldis flotte udgave af en Moscato d’ Asti der sidder lige i skabet inden for denne kategori.

Rinaldi er fantastisk dygtige til at ramme balancer på sine vine, og dette er også lykkedes i deres Moscato d’ Asti der naturligvis er en sød vin med bobler som den skal være men har samtidig nogle dejlige noter af frisk frugt, vilde blomster og akacie honning der gør den både elegant og lækker at indtage og bliver derfor den forfriskende vin man håber på. Rinaldi formår i den grad at skabe en afbalanceret og sofistikeret Moscato d’Asti

Vinmarken er beliggende i og omkring deres vinkælder og B&B i det smukke Madonna di Como med østvendt beliggenhed – Fermenteringen foretages med største kontrol af temperaturen på 18 grader i de rustfri ståltanke for at kunne bevare så meget af det naturlige sukkerindhold som muligt og dermed få den karakteristiske smag frem.

 

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte
Drue: Moscato
Velegnet til: Desserter og oste
Alkohol: 5,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 5-6 °C