Mevino Signatur Julekasse

Med vores Signatur Julekasse får du kraftfulde italienske rødvine til Julen, sprøde spanske bobler til at fejre nytåret samt lækker dansk brændevin og likør til december måneds julefrokoster og søde sager.

I Signatur-kassen finder du:

Grans Moments, Cava Brut
En frugtig og saftspændt Cava, der er i perfekt balance mellem en stor moden blødhed med et snert af druesødme og en friskhed, der efterlader et tørt helhedsindtryk. Cavaen har en lækker blød og cremet mousse og en lang sprød eftersmag. Med andre ord de helt rette bobler til at fejre nytåret.

Ca Botta, Ripasso Classico (2017)
En klassisk Ripasso med masser af frugt og fylde, der er så karakteristisk for denne type vin. I duft og smag er der kirsebær, krydderier lys chokolade. Den har en fin syre og fløjlsbløde tanniner. En skøn vin der skal nydes på en af decembers mange hyggelige aftener.

Ca Botta, Ripasso Superiore (2014)
Farven er mørk og dyb. En rig og kraftfuld vin med masser af frugt. I duft og smag er der kirsebær, rosiner, krydderier, sød lakrids og lys chokolade. Den har en fin syre og fløjlsbløde tanniner. God balance og rig på smag. Efter gæringen lagrer vinen 6 måneder på Barriques inden den kommer på flaske og yderligere 12 måneder på flaske inden den frigives.

Ny Nordisk, Kirsebærlikør
Håndlavet kirsebærlikør med koldpressede kirsebær. Her er dessertvinen til risalamanden og decembers søde sager. Likøren har en stor kirsebærsmag, en sødlig frugt med tilpas syre og en lille mandelsmag fra stenene.

Ny Nordisk, Porsebrændevin
Ny Nordisk har begået en fantastisk brændevin med porse. Farven er smuk gylden med et svagt grønligt skær, der ved lagring går over i brunlige nuancer. Smagen har sin helt egen aromatiske, krydrede og let bitre smag. Brændevinen passer perfekt til decembers mange julefrokoster.

DKK 598,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

For Mevino handler december først og fremmest om kvalitetstid og nærvær i selskab med dem du holder af. Hos Mevino vil vi gerne lette dine forberedelser, så du er fri for den sædvanlige ’trængsel og alarm’, og i stedet kan koncentrere dig om det der er vigtigst. Vi har derfor sammensat en skøn kasse med alle de nødvendige vine, hedvine og bobler til højtiden.

Mevino Signatur Julekassen indeholder alle de vigtige ingredienser til at gå december, Julen og Nytårsaften i møde med de helt rigtige drikkevarer. Vinene har alle tilfælles at være fremstillet af mennesker med sunde værdier og tanke på natur, miljø og bæredygtighed.

God fornøjelse, glædelig Jul og godt nytår!

Yderligere information

Vægt 6 kg

Du kunne også være interesseret i...