Lemonade med rabarber og hindbær

Nyd en sød lemonade med forfriskende bobler fra Nicolas Vahé. Den afstemte smag af rabarber og hindbær leder tankerne hen på varme sommerdage og lyse sommeraftner. Lemonaden er den perfekte ledsager til en hyggelig skovtur og bør nydes iskold.

DKK 42,00

Beskrivelse

Mevino tilbyder nu et lækkert alternativ til alkohol i form af den forfriskende lemonade med rabarber og hindbær fra Nicolas Vahé.

Hos Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Nyd en sød lemonade med forfriskende bobler fra Nicolas Vahé. Den afstemte smag af rabarber og hindbær leder tankerne hen på varme sommerdage og lyse sommeraftner. Lemonaden er den perfekte ledsager til en hyggelig skovtur og bør nydes iskold

Ingredienser
Vand med brus, sukker, citronsyre, naturlig aroma: hindbær, rabarber, farvestof: sort gulerod

Lemonade er et skønt og forfriskende alternativ til alkoholiske drikkevarer. Hos Mevino arbejder vi hele tiden på at kunne tilfredsstille vores kunders behov på alt det gode i livet. Det er vigtigt at have fokus på de ting vi drikker og spiser og  høj kvalitet er et krav hos Mevino. Dertil naturligvis tilsat en portion livsnydelse som hos Mevino anses for at være essensen af det gode liv.

Yderligere information

Vægt 1.2 kg