Tilbud

Lambrusco Superbio – Decordi

Decordi Lambrusco Superbio. Bestselleren hos Mevino grundet dens geniale balance mellem sødme og syre. Dette gør det til en alletiders forfriskning samt en skøn vin til lette anretninger og desserter. Den fine struktur i vinen gør den nem at nyde og elske.

Lavet på 100% økologiske Lambrusco druer, hvor skallerne får lov at ligge sammen med saften, i denne proces skabes den flotte dybrøde farve. Skallerne tilfører desuden noget tannin til vinen der giver den struktur og rygrad og tager toppen af sødmen der naturligt er i druen Lambrusco.

Denne skønne Lambrusco er perfekt til de varme sommerdage og aftener på terrassen, som følgesvend til picnics og strandture samt festlige lejligheder hvor den gør sig godt som aperitif og dessertvin.

Anbefales at nyde på 6-8 grader. Eller på 12 grader hvis man ønsker en mere dyb oplevelse af vinen.

 

110,00 DKK 89,00 DKK

Beskrivelse

Decordi huset er grundlagt hele tilbage i 1920 af Quirico Decordi. Filsofien var at skabe de bedste vine ud fra områdets terroir og natur. Vinene er skabt af kærlighed til netop naturen, men også til madkulturen i og omkring området i Motta Baluffi (Cremona regionen).

Huset voksede sig ret hurtigt ret stort, og solgte inden længe vinene ud af Cremona regionen og til de omkring regioner såsom Lombardiet og Emilia Romagnia. Den innovative og ambitiøse Quiricio sørgede for at følge med udviklingen, således at han kunne følge med til efterspørgslen af vinene. Start 70’erne blev der skabt en særlig enhed af høje kvalitetsvine tiltænkt hotel og restaurantsbranchen, der så småt blomstrede op rundt omkring i det italienske og resten af Europa. I 80’erne begyndte Decordi at eksportere til Europa og USA og flere kontinenter har sidenhen fulgt trop. Trods den hurtige udvikling sørgede han dengang og til stadighed altid at være tro mod området og naturen. Konstant er der fokus på at producere bæredygtigt og så rent og tro som muligt. Vinene var dengang og er stadig produceret af kærlighed til mad og familiens område.

 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg