Julian Faulkner, Jules rosé 2019

Specifikationer
Land: Frankrig, Provence
Drue: Grenache, Sinsault, Semillon og Rolle
Velegnet til: lette anretninger og salater
Alkohol: 13,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 6-8 °C

Provence vinhuset Julian Faulkner laver deres prisvindende Jules Rosé  basis et mix af lokale og særprægede druesorter hvilket kunne være hemmeligheden bag den fremragende smag. Farven er flot med en klar ferskenfarvet nuance og nærmest sølvreflektioner. Noterne tager os hen mod friske bær, grapefrugt, limeskal og saftig fersken. 

DKK 129,00

Beskrivelse

Rosé bliver stadig en mere og mere populær favorit til forår, sommer og sensommerens festlige arrangementer og hyggelige stunder. Rosé er en skøn forfriskning og nem og liflig drik der gør den yderst populær. Derudover har den, den flotte lyserøde farve som tiltrækker og tiltaler de fleste. Der findes som med alt vin et hav af udgaver af den lyserøde drik. Grunden hertil er at man kan producere Rosé på alle blå druer. Nogle er dog mere oplagte end andre. Hos Mevino ligger vi ud med de mest brugte som er Pinot Noir fra vores dygtige Languedoc-Rousillon hus Domaine Begude og Grenache druen som er den klassiske Provence drue med deres Jules Rosé. Produceret fra det skønne og klassiske Provence hus. 

Provence vinhuset Jules har en god filosofi om at producere vine der passer til det gyldne mellemklasseniveau der nyder og glædes over god vin og god kvalitet. De producerer ofte med egnsdruer – gerne de glemte og særprægede og det lykkedes dem absolut at nå frem til flotte resultater der kaster flotte anmeldelser og priser af sig.

Vinhuset laver deres prisvindende Rosé af samme navn basis et mix af lokale og særprægede druesorter hvilket kunne være hemmeligheden bag den fremragende smag. Deres flotte Jules Rosé er netop en af de prisvindende udgaver der gør sig fortræffeligt godt med masser af personlighed. Hemmeligheden bag kan være mixet af de lokale druesorter Grenache, Sinsault, Semillon og Rolle. Farven er flot med en klar ferskenfarvet nuance og nærmest sølvreflektioner. Noterne tager os hen mod friske bær, grapefrugt, limeskal og saftig fersken.  

Læs mere

Specifikationer
Land: Frankrig, Provence
Drue: Grenache, Sinsault, Semillon og Rolle
Velegnet til: lette anretninger og salater
Alkohol: 13,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 6-8 °C