Eudald, Cava Brut Nature, “Innat”

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Xarel-lo (60%), Macabeu (40%)
Velegnet til: Tun, svampe, nødder og chokolade
Alkohol: 11,5%
Dyrkning: Naturvin
Servering: 8-10° C

Innat Cava er en naturvin helt uden sulfitter. Den er produceret i Spaniens Penedes, på druer i en biodynamisk vinavl. Druerne er Macabeu parret med Xarel-lo fra de fladeste vinmarker, som giver cavaen rygrad. Smagsnoterne er blomsteraromaer og hvide frugter som gør den til en helt unik cava.

Harmoni og balance med naturen er essentiel for Eudald der har ry for deres naturlige, rene og klare vine. Familiegården Eudald er både moderne og innovative i deres tankegang, hvilket der kommer flot til udtryk gennem deres velproducerede vine 

DKK 175,00

Beskrivelse

Eudald Massana Noya er 9. generation af landmænd fra familien Massana. Vingården ligger i Subirats tæt på Sant Pau d’Ordal små 15 km. nordøst for hovedbyen i Penedès, Vilafranca del Penedès. Familien Massana har her siden starten af det 18. århundrede dyrket afgrøder, heriblandt  vin. Især Eudalds far og bedstefar, Antoni Massana Ràfols og Josep Massana Carbó, har høstet anerkendelse for deres vinproduktion og vundet priser for deres bidrag til vinverden igennem et helt liv.

Læs mere
Siden midten af 1990’erne har Eudald haft fokus på kvalitetsvine og vingården opererer udelukkende ud fra økologiske og biodynamiske principper. Der bliver ikke brugt ukrudtsmidler, kemiske midler mod insekter eller syntetiske produkter. Man respekterer naturens egen gang så meget som muligt med så lidt menneskelig indblanding som muligt. Affaldsprodukter bliver ført tilbage hvor den oprindelige afgrøde kom fra. Harmoni og balance med naturen er essentiel. 

Udover at skabe balance mellem vin og natur, og fremstille moderne, innovative og gennemarbejde vine, har familien også gjort sig nogle gode tanker om at skabe et flot og harmonisk udtryk på flaskerne. Disse fremstår alle moderne og med den karakteristiske Eudald drue som det gennemgående kendemærke

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Xarel-lo (60%), Macabeu (40%)
Velegnet til: Tun, svampe, nødder og chokolade
Alkohol: 11,5%
Dyrkning: Naturvin
Servering: 8-10° C