Hvid gløgg – Nicolas Vahé

Nyd sæsonens hyggelige stunder med en skøn hvid gløgg fra Nicolas Vahé. Denne lækre gløgg ekstrakt fra Nicolas Vahé kan piftes op til at blive et festligt indslag som en lækker punch. Det eneste der skal til er at mixe den med noget godt koldt champagne, cava eller prosecco, og man har en lækker forfriskning til sine gæster.

Er man til det mere traditionelle udtryk, kan man mixe ekstrakten med 1-2 flasker hvidvin. Opvarmes langsomt og må ikke koge. tilsæt mandler og rosiner og nyd en udsøgt kop varm julegløgg. Vi anbefaler vores Cascina Ciapat Favorita som et perfekt match sammen med ekstrakten.

DKK 45,00

Beskrivelse

Kun delikatesser og ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter fra Nicolas Vahé er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg