Ginger Beer – Nicolas Vahé

Ingefærøl fra Nicolas Vahé er brygget på traditionel vis og er kendetegnet ved en unik balance af smag og aromatisk intensitet. Øllen er uden alkohol, men det bliver smagen ikke dårligere af. Nyd den intense smag af ingefær til asiatiske retter. Egner sig specielt godt til sushi eller kan nydes iskold i et godt selskab.

DKK 22,00

Beskrivelse

Ginger beer fra Nicolas Vahé er brygget på traditionel vis og er kendetegnet ved en unik balance af smag og aromatisk intensitet. Øllen er uden alkohol, men det bliver smagen ikke dårligere af. Nyd den intense smag af ingefær til asiatiske retter. Egner sig specielt godt til sushi eller kan nydes iskold i et godt selskab.

Ingredienser
Vand med brus, sukker, citronsyre, naturlig aroma: citron, ingefær

Ginger beer er et skønt og friskt alternativ til alkoholiske drikkevarer. Hos Mevino arbejder vi hele tiden på at kunne tilfredsstille vores kunders behov på alt det gode i livet. Det er vigtigt at have fokus på de ting vi drikker og spiser og  høj kvalitet er et krav hos Mevino. Dertil naturligvis tilsat en portion livsnydelse som hos Mevino anses som essensen af det gode liv.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg