Franske salte karameller – Nicolas Vahé

Den perfekte karamel er blød og smelter langsomt i munden. Disse lækre franske saltkarameller fra Nicolas Vahé er perfekte til en god kop kaffe eller te. Giv dem væk som gave til én, du gerne vil forkæle, eller gem dem derhjemme til en hyggestund i sofaen. Opbevares: køligt, lukket og tørt.

56,00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mevino har fornøjelsen af at kunne tilbyde skønne franske salt karameller fra Nicolas Vahé. Hos Nicolas Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Den perfekte karamel er blød og smelter langsomt i munden. Disse lækre franske saltkarameller fra Nicolas Vahé er perfekte til en god kop kaffe eller te. Giv dem væk som gave til én, du gerne vil forkæle, eller gem dem derhjemme til en hyggestund i sofaen. Opbevares: køligt, lukket og tørt.

Inspirationsopskrift til de franske salt karameller
FRANSKE SALT KARAMELLER MED CHOKOLADE
FORBEREDELSESTID: 30 MIN
ANTAL PERSONER: 4

INGREDIENSER

  • 450 g sukker
  • 40 g honning
  • 4 dl piskefløde
  • 350 g mørk chokolade 70%
  • 20 g smør
  • 6 g Nicolas Vahé Salt / fransk havsalt

Lad sukker og honning karamellisere sammen i en gryde, indtil karamellen har en gylden farve. Opvarm fløden, hæld den sammen med karamelmassen og varm op under omrøring i 10 minutter. Tag gryden af varmen og tilsæt chokolade, smør og salt. Hæld den varme karamelmasse i en form og stil på køl. Skæres dagen efter i mindre stykker.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg