Årstidens Vinkasse

Med vores vinabonnement Årstidens vinkasse har du altid den helt rigtige vin ved hånden til at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne. Det skal nemlig være nemt og bekvemt at vælge bæredygtig kvalitetsvin, uden om dagligdagens stress og jag.

Med vores vinabonnement Årstidens vinkasse får du leveret seks fantastiske vine hver 3. måned, perfekt afstemt med årstiden.

DKK 695,00 every 3 months

Kategorier: ,

Beskrivelse

Årstidens vinkasse fra Mevino gør det nemt og bekvemt at vælge bæredygtig vin, uden om dagligdagens stress og jag. Ikke mindst skal det vin du får være fantastisk godt. Derfor har vi skabt et vinabonnement, hvor du får leveret kvalitetsvin lige til døren. Du modtager årstidens vinkasse med seks vine hver 3. måned, perfekt afstemt med årstiden.

I Årstidens vinkasse matcher vi vores vine og vinhuse med årstiden. På den måde har du med vores vinabonnement altid den helt rigtige vin ved hånden til at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne.

Årstidens vinkasse indeholder seks fantastiske vine og sendes ud følgende uger i 2020:

  • Vinterens vinkasse: start januar (uge 2)
  • Forårets vinkasse: start marts (uge 10)
  • Sommerens vinkasse: start juni (uge 23)
  • Efterårets vinkasse: start september (uge 36)
  • Vinterens vinkasse: start december (uge 49)

Yderligere information

Vægt 6 kg