Forårskassen

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte, Veneto
Drue: Arneis, Barbera, Prosecco
Velegnet til: Aperitif, fisk, pasta, lette retter
Dyrkning: Økologisk
 

2 x Langhe Arneis Hortensia dyrkes på den lokale og skønne Arneis drue og er en frisk og frugtig vin med noter af vilde blomster og en let bitter snart af lime i slutningen, hvilket er karakteristisk for Arneis druen. Vinen er derfor perfekt til lyst kød og især fisk, hvor friskheden og limesmagen kommer helt til sin rette. Skal man have fisk, skru da ned for brugen af citrus og lad vinen klare den del. Det vil give et perfekt match og skaber en flot balance i sammenhæng.
2 x Barbera d’Alba Morrasina er en fortræffelig vin, med masser af frugt og kraft. Barberaen er lagret 18 mdr på fad og yderligere 6 mdr på flaske, hvilket tilfører den krydrede noter og giver den en flot balance. Morrasina har en fantastisk og behagelig eftersmag. Går rigtig godt til robuste kødretter, og er også en vin der er værd at nyde i sin egen enkelthed.
2 x Prosecco fra det økologiske og skønne prosecco hus La Jara i det nordlige Italien. Denne “Frizzante” udgave er mindre sød og boblende og med en flot, afbalanceret og raffineret struktur der gør den yderst behagelig at nyde som aperitif.                      

649,00 DKK

Varekategori:

Beskrivelse

2 x Langhe Arneis Hortensia fra det skønne vinhus Pietro Rinaldi. Vingården er ejet og drevet af det innovative og moderne par Paolo og Monica. Monica bærer navnet Rinaldi, og har arvet den skønne vingård i Alba i det eksklusive Piemonte Italien af sin bedstefar. Parret har renoveret gården fuldstændig og indrettet den til et flot og lækkert B&B. De har revolutioneret vinmarkerne og får i allerhøjeste grad det bedste ud af deres potentiale. Markerne dyrkes 100% økologiske. Rinaldi huset laver skønne vine med masser af smag og ekstremt flotte balancer. Vinene bliver alle vel modtaget hos anmelderne, der giver dem flotte ratings og roser. “Hortensia” dyrkes på den lokale og skønne Arneis drue og er en frisk og frugtig vin med noter af vilde blomster og en let bitter snart af lime i slutningen, hvilket er karakteristisk for Arneis druen. Vinen er derfor perfekt til lyst kød og især fisk, hvor friskheden og limesmagen kommer helt til sin rette. Skal man have fisk, skru da ned for brugen af citrus og lad vinen klare den del. Det vil give et perfekt match og skaber en flot balance i sammenhæng.

2 x Barbera d’Alba Morrasina fra det fantastiske vinhus Giuseppe Cortese. Cortese familien er en lille familiedrevet vingård, på blot 6 ha. og et årligt output på blot 50.000 vine. De dyrker deres flotte vine med allerstørste dedikation, passion og stolthed. Huset dyrker traditionelt, men er i de senere år begyndt at udforske nye produktionsmetoder for at få naturen så meget med i udrykket af vinen som muligt. De har dyrket økologisk siden 2015. Afventer dog stadig den Italienske stat for certificeringen. Gården ligger ud til den eksklusive Rabaja mark, der er kendt som værende den mest attraktive Barbaresco mark. Størstedelen af jordloddet ejes af Cortese familien, og marken rummer blot 5 andre Barbaresco bønder. Barbera d’Alba “Morrasina” er en fortræffelig vin, med masser af frugt og kraft. Barberaen er lagret 18 mdr på fad og yderligere 6 mdr på flaske, hvilket tilfører den krydrede noter og giver den en flot balance. Morrasinen har en fantastisk og behagelig eftersmag. Går rigtig godt til robuste kødretter. Også en vin der er værd at nyde i sin egen enkelthed. Italiensk luksus vin når det er bedst både i pris og kvalitet

2 x La Jara Prosecco Frizzante fra det skønne og økologiske Proseccohus. I dette hus er der stor fokus på økologi og bæredygtighed. Sønnerne Massimo og Paolo styrer vingården sammen med deres far Bruno og deres dygtig mand i kælderen Fransesco. Kvaliteten er i top og udtrykket helt perfekt. Frizzante udgaven er en mindre sød og boblende udgave med mere struktur og balance. 

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte, Veneto
Drue: Arneis, Barbera, Prosecco
Velegnet til: Aperitif, fisk, pasta, lette retter
Dyrkning: Økologisk