Tilbud

Forårs mix

Specifikationer
Land: Italien
Område: Puglia, Piemonte, Veneto, Emilia Romagnia
Drue: Primitivo, Barbera, Prosecco, Lambrusco
Velegnet til: Lette madretter, pasta, aperitif og desserter

2 x Primitivo fra Pescarpa Famiglia. God fylde og duft og smag af solmodne bær med hints af svesker og nødder.
2 x Barbera d’Alba fra Barbaresco huset Giuseppe Cortese. Fremragende familiedrevet vinbonde med en dedikation og passion der tydeligt smages i vinene. Denne Barbera er af højeste kvalitet med masser af fylde, kraft og karakter. Frugter og bær er tydelige i vinen, der giver en lang og behagelig eftersmag.
1 x Prosecco fra prosecco hus La Jara i det nordlige Italien. Denne “Frizzante” udgave er mindre sød og boblende og med en flot, afbalanceret og raffineret struktur der gør den yderst behagelig at nyde som aperitif.
1 x Decordi Lambrusco fra Lambrusco hus i Motta Baluffi, Cremona. Denne Lambrusco er ikke sammenlignelig med den blege udgave vi husker fra 80-90’erne. Den er mørkerød i farven grundet længere liggetid med skallerne, der tilfører den noget tannin og tager toppen af det søde. den vil derfor virke langt mere struktureret og afbalanceret. 

599,00 DKK 489,00 DKK

Varekategori:

Beskrivelse

Kassen består af et godt blend af skønne vine fra Italiens dygtige vinbønder. Vi er Italien rundt med vine der repræsenterer Primitivo fra Puglia, Barbera d’Alba fra det eksklusive Piemonte, Lambrusco fra skønne Cremona og Prosecco fra Prosecco-land i det norditalienske Treviso område. Hovedvægten er økologi med dygtige vinhuse der står bag. 

2 x Primitivo fra vinhuset Pescara Famiglia. Kvalitets Primitivo der i den grad viser hvilket godt potentiale der kan komme ud af druerne fra Syditalien. Markerne er beliggende nær kyststrækningen hvor de får masser af sol og havluft. resultatet er en fyldig Primitivo med masser af bærsmag, hints af nødder og svesker.

2 x Barbera d’Alba fra Giuseppe Cortese. Her er der i den grad tale om Barbera på allerhøjeste niveau. Dette skønne vinhus er et lille familiedrevet et af slagsen, hvor alle hjælper til og er med til at gøre vinene til hvad de er. Der er en stor dedikation og passion for arbejdet med vinene og intet er overladt til tilfældighederne hos familien Cortese. Cortese dyrker iøvrigt økologisk siden 2015, men afventer stadig den Italienske stat for at få den endelige EU øko certifikat. Barbera d’Alba vinen er en fremragende fyldig sag. Der er masser af kraftig bær smag og fylde, med en flot og afbalanceret afrunding der gør den yderst behagelig at indtage.

1 x La Jara Prosecco “Frizzante” fra det skønne og økologiske Proseccohus. I dette hus er der stor fokus på økologi og bæredygtighed. Sønnerne Massimo og Paolo styrer vingården sammen med deres far Bruno og deres dygtig mand i kælderen Fransesco. Kvaliteten er i top og udtrykket helt perfekt. Frizzante udgaven er en mindre sød og boblende udgave med mere struktur og balance. Man har fat i en fremragende forfriskning der er helt perfekt som aperitif men også fremragende til lette madretter.

1 x Decordi Lambrusco fra det familiedrevne dynasti Decordi der er gået i arv gennem utallige generationer. Vinhuset er beliggende i Motta Baluffi nær Cremona, og producerer en flot og delikat økologisk Lambrusco. Glem alt om Lambrusco fra 80-90’erne, denne sag er noget helt andet. Den er mørkere i farven, hvilket skyldes en længere liggetid med skallerne, hvilket også tilfører vinen noget mere tannin og struktur og gør den ellers meget søde drue betydelig mere afbalanceret og raffineret. Decordi Lambrusco er en virkelig skøn aperitif og går også rigtig godt med mad i form af små snacks og chokolade eller desserter. 

Læs mere

Specifikationer
Land: Italien
Område: Puglia, Piemonte, Veneto, Emilia Romagnia
Drue: Primitivo, Barbera, Prosecco, Lambrusco
Velegnet til: Lette madretter, pasta, aperitif og desserter