Chokoladetrøffel med pistacie og knas

Chokoladetrøfler fremstillet af kvalitetsingredienser efter en klassisk fransk opskrift – med et smagfuldt twist selvfølgelig. Nyd Nicolas Vahés chokoladetrøffel med en intens smag af pistacie og crunchy knas, der smelter på tungen. Nyd dem til en god kop te eller kaffe.

 

DKK 56,00

Beskrivelse

Mevino har fornøjelsen af at kunne tilbyde dejlig chokoladetrøffel med pistacie og knas fra Nicolas Vahé. 

Hos Nicolas Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Chokoladetrøfler fremstillet af kvalitetsingredienser efter en klassisk fransk opskrift – med et smagfuldt twist selvfølgelig. Nyd Nicolas Vahés chokoladetrøffel med en intens smag af pistacie og crunchy knas, der smelter på tungen. Nyd chokoladetrøffel med pistacie og knas til en god kop te eller kaffe.

En chokoladetrøffel er den rene selvforkælelse og kan gøre underværker på den mest grå og triste dag. Alletiders hyggelig til efterårets lunefulde og vinterens kulde. Mevino sørger for at have trøffler i huset konstant så efterår og vinter kan bare komme an. Vi står klar.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg