Chokoladetrøffel med skovbær & crumble

En lækker smagssymfoni af skovbær og crumble, der smelter på tungen. Den bløde og søde smag er fremstillet af kvalitetsingredienser, som komplementeres af den friske smag af skovbær og gør den til den perfekte ledsager til en kop te eller kaffe.

56,00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mevino har fornøjelsen af at kunne tilbyde dejlig chokoladetrøffel fra Nicolas Vahé. Eksempelvis denne udgave af en chokoladetrøffel med skovbær og crumble 

Hos Nicolas Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

En lækker smagssymfoni af skovbær og crumble, der smelter på tungen. Den bløde og søde smag er fremstillet af kvalitetsingredienser, som komplementeres af den friske smag af skovbær og gør den til den perfekte ledsager til en kop te eller kaffe. Eller forkæl en du holder af

En chokoladetrøffel er den rene selvforkælelse og kan gøre underværker på den mest grå og triste dag. Alletiders hyggelig til efterårets lunefulde og vinterens kulde. Mevino sørger for at have trøffler i huset konstant.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg