Gonzalèz Byass, Cava Vilarnau, Brut Reserva

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Macabeo (50%), Parellada (35%) Xarel.lo (15%
Velegnet til: Fisk, skaldyr, ost, supper, svin, fjerkræ, tapas
Alkohol: 11,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 8-10°

Cava Vilarnau er et økologisk cava mesterværk fra vingården González Byass, som er den første vingård i Penedés der har modtaget prisen Winery for climate protection.

Druerne er lækre traditionelle cavadruer bestående af macabeo (50%) parellada (35%) og xarel.lo (15%). Det er Macabeodruen, der med sin graciøse frugtighed og aroma af grønne æbler er det bærerende element for både duft og smag.

DKK 99,00

Beskrivelse

Cava Vilarnau skaber en formidabel kompleksitet og yderst balanceret modenhed i druematerialet med sine 14 måneder lange lagring. Med et smukt fundament i 15 hektar af Sadurní de Anoia’s marker, har den dygtige Chef-ønolog, Damià Deàs Gual, skabt en betagende serie af cavaer, der alle bærer præg af druernes indbyrdes kvaliteter. Vinens modenhed gør, at den ikke fornemmes støvende, men er tør på den behagelige måde.

Cava Vilarnau er din perfekte madledsager til næsten alt, du serverer til dine gæster. Den er det oplagte valg til velkomstdrink, men er også et perfekt match til fisk og skaldyr, cremede supper og retter med svin og fjerkræ. Server den også som ostevin, og ikke mindst til tapas vil den også gøre sig til den perfekte partner. Ganske enkelt en yderst lækker økologisk vin der bestemt ikke er kræsen med sit tilbehør.

Vinder af bedste Cava ved “The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019”
– Du kan finde andenpladsen, som er Cava Vilarnau Rosé her

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Macabeo (50%), Parellada (35%) Xarel.lo (15%
Velegnet til: Fisk, skaldyr, ost, supper, svin, fjerkræ, tapas
Alkohol: 11,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 8-10°