Gonzalèz Byass, Cava Vilarnau Rosé

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Grenache, Pinot Noir
Velegnet til: Fiskeretter og skaldyrssuppe
Alkohol: 12%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 5-8°

Cava Vilarnau Rosé er et økologisk cava mesterværk fra vingården González Byass, som er den første vingård i Penedés, der har modtaget prisen “Winery for climate protection”.

Vinen har en yderst flot pink farve, som skabes igennem 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer afkølet, for netop at kunne fremkalde de blomstrerede og frugtige dele i vinen. Den har en let cremet fylde, hvor det røde bærelement skaber aromaen med forfriskende hindbær og jordbær. 

DKK 99,00

Beskrivelse

Cava Vilarnau Rosé skaber en formidabel kompleksitet og yderst balanceret modenhed i druematerialet med sine 15 måneder lange lagring før frigivelse. Med et smukt fundament i 15 hektar af Sadurní de Anoia’s marker, har den dygtige Chef-ønolog, Damià Deàs Gual, skabt en betagende serie af cavaer, der alle bærer præg af druernes indbyrdes kvaliteter. Vinens modenhed og restsukkerindhold på 10g/liter gør at den er tør på den behagelige måde. Denne rosé giver dig et formidabelt mixture af grenache og den betydelig mindre lokale pinot noir.

Vilarnau Cava Rosé er en glimrende madledsager, som passer perfekt som en lækker forfriskning, der fyldes i ikke for små glas med en temperatur på 5-10°. Nyd den også til fiske- eller skaldyrssuppe eller til noget så enkelt som røget laks.

Sølvmedalje ved “Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019”
– Guldmedaljen er Vilarnau Cava, som kan købes her

 

Specifikationer
Land: Spanien, Penedes
Drue: Grenache, Pinot Noir
Velegnet til: Fiskeretter og skaldyrssuppe
Alkohol: 12%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 5-8°