Rion & Fils, Bourgogne Pinot Noir 2014

Specifikationer
Land: Frankrig, Bourgogne
Drue: Pinot Noir
Velegnet til: stegt fisk, kylling, fuglevildt eller kalvekød
Alkohol: 12,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 14-16 °C

Kraftfuld duft af kirsebær, tranebær og violer. Animalske noter. Det går igen i smagen der har en god balance mellem markerede tanniner og den fyldige og rige smag hvor fadlagringen giver et let men tydeligt indtryk. Kompleks, kraftfuld og elegant. For en basis Bourgogne Rouge er der usædvanligt meget smag og intensitet.                       

 

DKK 239,00

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

2015 Domaine Daniel Rion & Fils Bourgogne Pinot Noir. Kraftfuld duft af kirsebær, tranebær og violer. Animalske noter. Det går igen i smagen der har en god balance mellem markerede tanniner og den fyldige og rige smag hvor fadlagringen giver et let men tydeligt indtryk. Kompleks, kraftfuld og elegant. Bourgogne på højt niveau!

Stilen hos Rion & Fils er generelt rig, fyldig og kraftfuld. Der afstilkes 100% og gæringen foregår derefter på ståltanke. Vinen lagres efterfølgende på Allier egefade hvor procentdelen af nye fade varierer i forhold til årgang og markens klassificering. Økologisk dyrkning (dog ikke certificeret) og gamle vinstokke giver frugtrige vine med dybde og høj kvalitet.

2015 er en topårgang for rød Bourgogne og kvaliteten smages tydeligt hos Daniel Rion & Fils. For en basis Bourgogne Rouge er der usædvanligt meget smag og intensitet.

Rød Bourgogne er alsidig til mad. Prøv den til stegt fisk, kylling, fuglevildt eller kalvekød.

Drikkeklar 14-16 grader.

2015 kan godt tage nogle år om at udvikle sig men det er værd at vente på. Drikkes 3-10 år fra høståret.

 

Specifikationer
Land: Frankrig, Bourgogne
Drue: Pinot Noir
Velegnet til: stegt fisk, kylling, fuglevildt eller kalvekød
Alkohol: 12,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 14-16 °C