Boblende økologi

Specifikationer
Land: Italien
Område: Veneto, Emilia Romagnia
Drue: Prosecco, Lambrusco
Velegnet til: lette anretninger, brunch, salater, desserter og som aperitif
Dyrkning: Økologisk
Servering: 6-8 °C

Dejlige økologiske bobler til hyggelige stunder og festlige lejligheder.
3 x Decordi Lambrusco Superbio. Bestselleren fra Mevino – denne mørkerøde Lambrusco vinder frem grundet dens flotte balance mellem sødme og struktur. Skøn skøn forfriskning for sig selv eller til desserter og lette anretninger.
3 x La Jara Prosecco. Delikat sag med lækre noter af æbler, pærer – skøn forfriskning. 

549,00 DKK

Beskrivelse

Dejlige økologiske bobler til festlige lejligheder. Mevino kalder kassen for Boblende økologi med et indhold af Prosecco og Lambrusco.

Bobler vinder stadig mere og mere frem og især den italienske Prosecco. Denne har nu overhalet Champagne i forhold til salget. Dette kan udover den skønne smag også godt bunde i en bedre og mere tilgængelig pris som vi alle kan være med på. Dertil kommer effekten af brugen i drinks. Især den så velkendte og skønne Aperol Spitz hæver efterspørgslen og salget af Prosecco idet der langes en del af den dejlige friske drik over disken. 

3 x Decordi Lambrusco Superbio. Med stor omtanke for natur og miljø har vinhuset Decordi lavet en produktion af blandt andet Lambrusco som vi alle husker tilbage fra 90’erne. Denne udgave er dog fuldstændig ren og økologisk, har en flot mørkerød farve og en dejlig læskende smag. Balancen er virkelig god, hvilket resulterer i at den hurtigt får ben at gå på. Især til festlige lejligheder, til formiddagsbrunch eller som aperitif hvor den vil passe perfekt.

3 x Prosecco  der også er produceret med omtanke for miljøet hos det velrenommerede Prosecco vinhus La Jara. De har lavet denne 100 % økologiske udgave af en ganske dejlig Prosecco der i den grad byder ind til fest og farver og som aperitif. Den har en god duft af akacieblomster og æbler og en frisk aromasmag med behagelig brus der gør den delikat og forfriskende at indtage.

Boblende økologi kassen er et godt supplement til almindelig vin, når man lige skal have et boblende twist i dagligdagen, til festlige lejligheder eller bare fordi. Gå ikke glip af boblende økologi kassen fra Mevino.

Læs mere

Specifikationer
Land: Italien
Område: Veneto, Emilia Romagnia
Drue: Prosecco, Lambrusco
Velegnet til: lette anretninger, brunch, salater, desserter og som aperitif
Dyrkning: Økologisk
Servering: 6-8 °C