Blond Ale – Nicolas Vahé

Blonde ale er en kendt øltype, som er brygget siden middelalderen i Europa og specielt i de belgiske klostre.

Alen er økologisk og har en flot gylden farve med en let sødelig smag og en duft af karamel, tørrede frugter og banan. Det hele rundes af med en fin smag af malt og koriander.

25.00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mevino tilbyder nu øl i form af Blond ale fra Nicolas Vahé.

Hos Vahé handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad. Gourmet brandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag består kollektionen af en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Kun ingredienser af højeste kvalitet
Alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger vi altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Både når det kommer til ingredienser og indpakning, som er en vigtig del af oplevelsen. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Blond ale er en kendt øltype, som er brygget siden middelalderen i Europa og specielt i de belgiske klostre. Øllet har en flot gylden farve med en let sødelig smag og en duft af karamel, tørrede frugter og banan. Det hele rundes af med en fin smag af malt og koriander.

Lidt inspiration til mad der kunne gå godt med en blond ale

BRAISEREDE SVINESKANKER MED RODFRUGTER

FORBEREDELSESTID: 240 MIN
ANTAL PERSONER: 2

INGREDIENSER

  • 2 svineskanker
  • 1 gulerod
  • 1 porre
  • 1 løg
  • Timian
  • Rosmarin
  • 2 tsk. Nicolas Vahé Appetizer / hvidløg
  • 10 dl vand
  • 2.5 dl tomatjuice
  • 4 rødbeder
  • 3 spsk. Nicolas Vahé Ketchup / karljohansvampe
  • 20 g smør
  • Nicolas Vahé Salt & Peber / everyday mix

Skankerne brunes hårdt på en pande eller i ovn ved 220°C, indtil fedtet karamelliserer. Herefter lægges de i et ildfast fad.

Læg grofthakkede gulerødder, porrer, løg, timian og rosmarin samt hvidløgsappetizer ned til skankerne, og kom vand og tomatsaft ved. Krydr med salt og peber.

Der skal være væske nok til at dække skankerne, så tilsæt eventuelt mere vand, hvis de ikke er dækket helt. Skankerne skal braisere i 4 timer ved 150°C.

Efter 3 timer tages skankerne op af fadet for et kort øjeblik, og bouillonen sies fra i en gryde. Læg nu grofthakkede rødbeder i fadet til skankerne, og hæld den sigtede bouillon tilbage på rødbeder og skanker, der braiserer færdig i en times tid.

Til slut tages skanker og rødbeder op af braiseringsunderlaget og holdes varme med lidt bouillon i bunden af en ny gryde. Bouillonen sies fra i en ny gryde og koges ind til det halve. Tilsæt smør og ketchup, og pisk grundigt. Smag til med salt og peber.

Anret skankerne på rodfrugterne, hæld saucen over, og drys med plukket timian. Servér retten med en god, hjemmelavet kartoffelmos og en grøn salat til – gerne piftet op med en god Nicolas Vahé dressing.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg