Tilbud

2014 Barbera d’Alba Superiore “Bricco Cichetta” – Pietro Rinaldi

Pietro Rinaldi som drives af parret Paolo Tenini og Monica Rinaldi er et fantastisk innovativt og moderne vinhus. De tænker ud af boksen, benytter en af Italiens bedste og mest anerkendte analytiker Beppe Caviola og er kompromisløse når det kommer til kvaliteten hvilket hele deres flotte produktserie bærer præg af.

Rinaldis skønne Barbera er kræs for næse og mund. Barbera druen har masser af saft og kraft og fadlagringen tilfører den blødhed og karisma der giver den en virkelig god balance og ikke mindst eftersmag der varer ved.

Kan nydes til alle kød, pasta og robuste danske retter

Temperaturen ved servering anbefales at ligge på 16-17 grader

Dyrket økologisk

185,00 DKK 149,00 DKK

Beskrivelse

Barbera d’Alba Superiore

Pietro Rinaldi er i den grad en innovativ, moderne og visionær vinbonde. De har på forholdsvis kort tid lykkedes med at lave nogle virkelig flotte vine. Hvor de adskillige gange har bedrevet at vinde anerkendte vin priser. Deres flotte Barbera d Alba Superiore er en af de roste vine.

Rinaldi har jeg fulgt fra hans spæde start, eller dvs. Pietro Rinaldi volume 2, som er bestående af hans barnebarn Monica og hendes mand Paolo. De besluttede sig for at flytte fra Milano på landet til det smukke Madonna Di Como som ligger som en del af Barbaresco/Barolo området hvor hovedbyen Alba er fælles for dem alle.

Her ville de drive familiegården videre som havde ligget i dvale i nogle år efter Monicas bedstefar. De var fast besluttede på at investere og engagere sig fuldt i stedet og skabe nyt liv til både vinene og selve gården. Det er i den grad lykkedes. Ud over deres fantastiske vine har de med årene bygget den gamle vingård om til et flot, luksuriøst og charmerende B&B

Rinaldis fadlagrede udgave a Barbera d Alba Superiore er en skøn afbalanceret smagsoplevelser med virkelig gode noter af bær, vanilje, lakrids og en lang blød eftersmag der afslutter den utrolig flot

Rinaldis Barbera d Alba Superiore dyrkes på toppen af en bakke i Madonna di Como (Alba) hvor også parrets vinkælder og yderst gennemførte B&B er beliggende. Druerne får grundet den høje beliggenhed fuld sollys og det er 30-40  år gamle stokke der bruges til produktionen

Lagringen foregår på franske 500 L egefade i 15-16 måneder hvilket gør at den bevarer den friskhed og intensitet som Barbera druen besidder.

Rinaldis skønne Barbera d Alba Superiore er kræs for næse og mund. Barbera druen har masser af saft og kraft og fadlagringen tilfører den blødhed og karisma der giver den en virkelig god balance og ikke mindst eftersmag der varer ved.

Kan nydes til alle kød, pasta og robuste danske retter men også ganske velegnet alene og til en let osteanretning

Temperaturen ved servering anbefales at ligge på de 17 grader

Yderligere information

Vægt 1.2 kg