Pietro Rinaldi, Barbera d’Alba Superiore 2014

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte
Drue: Barbera
Velegnet til: Robuste kødretter og pastaretter
Alkohol: 14,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16-17 °C
  

Rinaldis fadlagrede udgave af Barbera d’ Alba Superiore er en skøn afbalanceret smagsoplevelse med virkelig gode noter af bær, vanilje, lakrids og en lang blød eftersmag der afslutter den utrolig flot

Lagringen foregår på franske egefade i 15-16 måneder hvilket gør at den bevarer den friskhed og intensitet som Barbera druen besidder. Fadet tilføjer desuden vinen dybde og kompleksitet. 

                    

 

DKK 149,00

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pietro Rinaldi er i den grad en innovativ, moderne og visionær vinbonde. De har på forholdsvis kort tid lykkedes med at lave nogle virkelig flotte vine. Hvor de adskillige gange har bedrevet at vinde anerkendte vin priser. Deres flotte Barbera d Alba Superiore er en af de roste vine.

Rinaldi har jeg fulgt fra hans spæde start, eller dvs. Pietro Rinaldi volume 2, som er bestående af hans barnebarn Monica og hendes mand Paolo. De besluttede sig for at flytte fra Milano på landet til det smukke Madonna Di Como som ligger som en del af Barbaresco/Barolo området hvor hovedbyen Alba er fælles for dem alle.

Her ville de drive familiegården videre som havde ligget i dvale i nogle år efter Monicas bedstefar. De var fast besluttede på at investere og engagere sig fuldt i stedet og skabe nyt liv til både vinene og selve gården. Det er i den grad lykkedes. Ud over deres fantastiske vine har de med årene bygget den gamle vingård om til et flot, luksuriøst og charmerende B&B ved navn MiaClara Relais 

 

Specifikationer
Land: Italien, Piemonte
Drue: Barbera
Velegnet til: Robuste kødretter og pastaretter
Alkohol: 14,5%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16-17 °C