Bagordi, Rioja Garnacha 2014

Specifikationer
Land: Spanien, Rioja
Drue: Garnacha
Velegnet til: Kød og røget ost
Årgang: 2014
Alkohol: 14,5%
Servering: 16-18°

Bagordi Garnacha indfrier enhver gane, der må vægte den naturlige og ekspressive druesort garnacha højt. Smagen er imponerende og frugtagtigt, næsten som at have slik i munden. Vinen er perfekt afrundet med eftersmag af frugt og tannin, der forlænges gennem næsen. Med mere end 50 år har disse spanske vinstokke snoet sig gennem årene, som i dag giver os de absolut lækreste druer.  

DKK 149,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bagordi Garnacha består ikke blot af den flotte dybe kirsebærrøde farve, men er også fuld af nuancer til glæde for de mest krævende ganer. Høstningen foregår manuelt i små kasser for at få klaserne til at ankomme under de bedste forhold til vingården. Den giver andre vine kamp til stregen med omhyggelige forberedelse der ældes i 6 måneder på franske egetræsfade sammen med den velfortjente hvile i 12 måneder på vinstativet.

Den er klar og lys, hvor duften domineres af røde frugter, jordbær, kirsebær og et strejf af mineraler i baggrunden. Den subtile antydning af træ passer bedre end nogen anden sammen med Garnacha-druen. Smagen er ovenud forfriskende og behagelig af røde frugter og søde tanniner. 

Specifikationer
Land: Spanien, Rioja
Drue: Garnacha
Velegnet til: Kød og røget ost
Årgang: 2014
Alkohol: 14,5%
Servering: 16-18°