Årstidens vinabonnement

Årstidens vinabonnement fra Mevino er bæredygtig kvalitetsvin til din hverdag, uden om dagligdagens stress og jag.

Med Årstidens vinabonnement får du 6 fantastiske flasker leveret hver 3. måned.

Kassen indeholder vine fra en af vores mange dygtige vinbønder, der alle producerer deres vine med tanke på natur og miljø. Alle vinene er som minimum økologisk dyrkede, og mange er dem er økologisk certificerede.

I hver kasse matcher vi vin med årstiden. På den måde har du altid den helt rigtige vin ved hånden til, at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne.

Rigtig god fornøjelse!

DKK 695,00 hver 3 måned

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bæredygtig kvalitetsvin til forår, sommer, efterår og vinter? Med andre ord, kvalitetsvin året rundt, der er produceret med omtanke. Årstidens vinabonnement fra Mevino gør det nemt og bekvemt at vælge bæredygtig kvalitetsvin til hverdagen, uden om dagligdagens stress og jag. Vi har nemlig skabt et vinabonnement, hvor du får leveret kvalitetsvin lige til døren.

Med vores vinabonnement Årstidens vinkasse får du leveret seks fantastiske vine hver 3. måned. Her får du mulighed for at gå på opdagelse i vores vinhuse, naturligvis afstemt med årstiden.

Med vores vinabonnement får du lov til at gå på opdagelse i vores vine og vinhuse, samtidig med at du får økologisk dyrkede vine afstemt med årstiden. Det giver mening for os. For Mevinos mission er netop at kunne tilbyde bæredygtig kvalitetsvin til hverdagen.  

Med abonnementet matcher vi vores vine og vinhuse med årstidens sæsoner. På den måde har du med vores vinabonnement altid den helt rigtige vin ved hånden til at nyde sammen med forårets første spæde grøntsager, til de lange sommeraftener på terrassen, til at holde varmen i efterårets regn og blæst eller de mange indendørs hyggestunder i vintermånederne.

Årstidens vinkasse indeholder seks fantastiske vine fra et enkelt vinhus og sendes ud kvartalsvis.

I 2020 sender vi Årstidens vinkasse ud:

 

  • Forårets vinkasse: medio marts
  • Sommerens vinkasse: medio juni
  • Efterårets vinkasse: medio september
  • Vinterens vinkasse: medio december

Yderligere information

Vægt 6 kg