Tilbud

Bodegas Tionios, Ribera Del Duero “Austum” 2016

Specifikationer
Land: Spanien, Ribera Del Duero
Velegnet til: Grill, okse, gris
Alkohol: 14%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16-17 °C
 

★★★★★ Winelab.dk     ★★★★★ Finansbureauet    

Ribera del Duero ”Austum” er lavet på 100% økologiske tempranillo druer der kommer fra Bodegas Tionios parcel ”La Asperilla” der ligger i 850 meter højde og vinstokkene er alle plantet i 1994. Vinen er lagret 6 måneder på franske egefade.

Smagen er dyb med mørke kirsebær, brombær intense aromaer domineret af røde frugter og florale undertoner med friske bløde taniner såsom pibetobak og læder fra vinens tid på egefade.                     

DKK 149,00 DKK 125,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Fra det fantastiske vinområde der ligger langs Duero floden på det Nordspanske plateau byder vi på denne økologiske Ribera Del Duero. Området der blandt andet er blevet gjort berømt af danske Peter Sisseck gennem hans Pingus vine, er kendt for sine kraftige men elegante rødvine lavet på druen Tinto Fina der er det lokale navn for Tempranillo.

Bodegas Tionios er grundlagt i 1995. Værdisættet og overbevisningen i huset er klart: God vin skabes i naturen.

Med det motto gøres der derfor utrolig meget ud af arbejdet i marken i forhold til at skabe de bedste forhold for druernes vækst og velbefindende. Der dyrkes 100% økologisk og der forskes hele tiden i at styrke jord og stokke så de får de bedste forudsætninger at vokse i.

Der dyrkes kun tempranillo på gården, med blot 2 vine i sortiment. Druerne håndhøstes alle og selektionen af druerne foregår meget grundigt og systematisk hvert år. Hvert år besluttes det samtidig om druernes kvalitet og mængde kan benyttes til Ribera Del Duero “Austum” samt deres reservere udgave. Såfremt dette ikke er tilfældet producerer man kun 1 udgave det pågældende år (Austum).

 

Specifikationer
Land: Spanien, Ribera Del Duero
Velegnet til: Grill, okse, gris
Alkohol: 14%
Dyrkning: Økologisk
Servering: 16-17 °C

Du kunne også være interesseret i...