Absurt Tonic, Bær

Absurt bær – forfriskende & forførende. Absurt drengene har released deres nye tonic, kaldet “BÆR”. Frisk smag af de danske røde bær, med en tilpas snert af bitterhed. Absurt tonic er den oplagte ledsager til gin, men er perfekt i den boblende prosecco eller læskende riesling. Nyd den også som en “virgin” udgave blot med danskvand.

ABSURT er økologisk og produceret i Danmark. 

DKK 99,00

Beskrivelse

ABSURT er grundlagt på baggrund af 3 “bitre” fyre… Eller mest af alt dog nok grundlagt på baggrund af 25 års venskab mellem Morten, Peter & Jesper. De 3 har altid delt mange og samme passioner. Mad & drikke synes dog altid at være og have været omdrejningspunktet. På finurlig vis skulle det vise sig at deres nuværende jobs og uddannelser ledte i retning af samme. En er mikrobiolog, en anden er forretningsudvikler i mad branchen, mens den sidste er lærer med flair for kommunikation, storytelling og grafisk design.

Det har taget de 3 kammerater 20 år, usædvanligt mange gode idéer og eksperimenter til endelig at finde deres ABSURT. ABSURT står nu som et blændende godt resultat og billede på venskab, vedholdenhed, eksperimentering, mod & nysgerrighed. 

 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg