Tilbud

2013 Barolo – Pietro Rinaldi

En fremragende kompleks og intens udgave af en Barolo fra det innovative vinhus Pietro Rinaldi 

Baroloen indeholder alt den saft og kraft en Barolo skal have med flotte noter af bær, balsamico, lakrids med en snert af tobak og violer. Udviklingen i vinen er tydelig efter hver slurk og denne Barolo med sin kompleksitet og elegance har stor liggepotentiale. Årgang 2013 er et flot år i Piemonte. Omend den stadig er ung, er den yderst drikkevenlig hvor Rinaldis magiske evne til at finde balance smages tydeligt.

Barolo egner sig godt til kødretter, gerne langtidstegte retter og er en god ledsager til kraftige oste

Anbefales serveringsklar ved en temperatur på 16-18 grader

Dyrkes økologisk 

325,00 DKK 295,00 DKK

Beskrivelse

Pietro Rinaldi er i den grad en innovativ, moderne og visionær vinbonde. De har på forholdsvis kort tid lykkedes med at lave nogle virkelig flotte vine. Hvor de adskillige gange har bedrevet at vinde anerkendte vin priser. Deres flotte Barbera d Alba Superiore er en af de roste vine.

Rinaldi har jeg fulgt fra hans spæde start, eller dvs. Pietro Rinaldi volume 2, som er bestående af hans barnebarn Monica og hendes mand Paolo. De besluttede sig for at flytte fra Milano på landet til det smukke Madonna Di Como som ligger som en del af Barbaresco/Barolo området hvor hovedbyen Alba er fælles for dem alle.

Her ville de drive familiegården videre som havde ligget i dvale i nogle år efter Monicas bedstefar. De var fast besluttede på at investere og engagere sig fuldt i stedet og skabe nyt liv til både vinene og selve gården. Det er i den grad lykkedes. Ud over deres fantastiske vine har de med årene bygget den gamle vingård om til et flot, luksuriøs og charmerende B&B

 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg