Privatlivspolitik hos Mevino.dk

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Mevino.dk er et privatejet selskab af Stina Callesen.
Stina Callesen er dataansvarlig og den eneste, der har adgang til de personoplysninger som anvendes til dit køb hos Mevino.dk

I forbindelse med dit køb hos Mevino har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg (Stina Callesen) i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen. Dine betalingsoplysninger er gemt sikkert hos min betalingsudbyder Bambora.

Ved ordre i webshoppen hos Mevino.dk skal du acceptere at jeg må behandle dine personoplysninger i forbindelse med ekspedition af din ordre, og at jeg må kontakte dig via e-mail i relation til den aktuelle ordre.

Dine personoplysninger gemmer jeg i webshoppen på Mevino.dk
Webshoppen er hosted af UnoEuro.

  • Lovmæssigt gemmer jeg mit regnskabsmateriale i 5 år. Fra det år, ordren er blevet ekspederet og faktureret i.
  • Dine persondata bruges også i interne statistikker i forhold til indkøb og salg. I dette tilfælde er alle data anonymiseret.
  • Dit navn og e-mailadresse bliver i forbindelse med din ordre brugt til at sende dig en ordrebekræftelse samt forsendelsesbekræftelse, så du kan følge med i ordrens status.
  • Når du bestiller dine varer hos Mevino vil dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet Postnord, GLS eller Bring med henblik på levering af dine indkøb.
  • Hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet, skal du henvende dig skriftligt til mevino@mevino.dk
Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne som dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af min e-mails eller ved at kontakte mig på mevino@mevino.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine personoplysninger.
Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Mevino.dk
CVR-nr. 38 44 72 97
Otte Ruds Gade 31B
8200 Århus N
Tlf.: 28 76 71 23
E-mail: mevinio@mevino.dk

  • Hvis der er fejl i dine oplysninger hos mig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
    Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
  • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
  • Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personligoplysninger til at kun at består af opbevaring, fx. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
  • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
  • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 2 år jf. reklamtionsretten efter at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at klage over Mevinos behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Privatpolitikken hos Mevino er opdateret maj 2018

Af Stina Callesen, Ejer
Mevino.dk
tlf. 28 76 71 23

Cvr. nr. 38 44 72 97