Pietro Rinaldi

Pietro Rinaldi er i den grad en innovativ, moderne og visionær vinbonde. Han har på forholdsvis kort tid lykkedes med at lave nogle virkelig flotte vine. Hvor han adskillige gange har bedrevet at vinde anerkendte vinpriser.

Rinaldi har jeg fulgt fra hans spæde start, eller dvs. Pietro Rinaldi volume 2, som er bestående af hans barnebarn Monica og hendes mand Paolo. De besluttede sig for at flytte fra Milano på landet til det smukke Madonna Di Como som ligger som en del af Barbaresco/Barolo området hvor hovedbyen Alba er fælles for dem alle.

Her ville de drive familiegården videre som havde ligget i dvale i nogle år efter Monicas bedstefar. De var fast besluttede på at investere og engagere sig fuldt i stedet og skabe nyt liv til både vinene og selve gården. Det er i den grad lykkedes. Ud over deres fantastiske vine har de med årene bygget den gamle vingård om til et flot, luksuriøst og charmerende B&B

Vi stod i sommeren 2011 i Paolo og Monicas meget ydmyge køkken og smagte deres flotte vine og har sidenhen været betaget og begejstret af deres produktion som rummer Arneis, Moscato D’Asti, Dolcetto, Barbera, Langhe, Barbaresco og Barolo, så en flot palette og de mestrer i den grad at holde kvalitet ekstremt høj hele vejen rundt hvilket er en bedrift i sig selv.

Parret er innovative, tør at eksperimentere med deres vine så de får kant men samtidig med en stor respekt og ydmyghed for vingårdens og områdets historie og autenticitet. Resultatet taler for sig selv og de smukke vine er utrolig tiltalende og afbalancerede og oser af gennemarbejdede produkter med masser af umagehed.

 

Share This