"Her får du nøje udvalgte vine leveret direkte fra vinbonden til dig højeste kvalitet til skarpe priser"
1-3 dages levering 

Prisgaranti

Fri fragt*

Om Mevino

Kvalitetsvine fra passionerede og dedikerede vinbønder
SKABELSEN AF MEVINO

Mevino startede længe før jeg selv vidste det. Med ganske andre hensigter for øje.

Anledningen var vores kommende bryllup hvor tanken om at finde vinene til festen synes at være en absolut glimrende idé. Det blev startskuddet på noget vi ikke anede befandt sig 10 år længere ude i fremtiden.

Kærligheden faldt dengang på det smukke og unikke Piemonte, hvor vores dygtige vinbønder Giuseppe Cortese & Pietro Rinaldi blev udvalgt til festlighederne med enormt stor succes.

Der er igennem årene løbet masser af vand under broen, og netværket af dedikerede og dygtige vinbønder rundt omkring i Europa er med tiden vokset til en bred vifte af skønne vinhuse. Det er de vinhuse og vine jeg med stor glæde og fornøjelse deler med Jer idag.

Tanken er…

Tankerne bag Mevino handler om at tilbyde jer de allerbedste vine til fornuftige priser. I skal have den bedste vin til prisen. Det får i hos mig.

Det skal være slut med at vælge den flotteste etikette fra supermarkedet, jeg vil i stedet sørge for at lige gyldigt hvad der vælges og i hvilken prisklasse der vælges, vil der altid blive sendt enestående vine afsted til dig – særligt og omhyggeligt udvalgt fra rigtige vinbønder der i den grad gør sig umage.

Jeg kigger især efter bio, natur eller økologiske vine fra vinbønder med sunde værdier for natur, miljø og bæredygtighed. Mit mål er at tilbyde jer vinene nemt og bekvemt uden om dagligdagens stres og jag og altid sørge for en god oplevelse hele vejen rundt.

– Stina Callesen

Følg os på de sociale medier
Hold dig opdateret på de seneste nyheder og gode tilbud på vores sociale medier