Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc er den 2. mest dyrkede hvidvinsdrue næst efter Chardonnay. Hvor Chardonnay har nemt ved at tilpasse sig sine omgivelser, er Sauvignon Blanc en lidt mere bakset størrelse. Den vil gerne have sol men ikke for meget, det betyder at den ikke trives specielt godt i de oversøiske områder. SB dyrkes mange steder men med et noget ujævnt kvalitetsniveau. SB befinder sig bedst i Frankrig og især i Loire, der har det klima der passer druen godt.

Vores ven Domaine Begude der bor længere mod syd i Languedoc-Roussilin, lykkedes fantastisk godt med hans Sauvignon Blanc. Dette grundet hans beliggenhed i Limoux der netop har solrige dage og kølige nætter, der giver druen optimale forhold. SB har tendens til at give mineralske lækre og friske vine med masser af syre.

Sauvignon Blanc fra Domaine Begude er en skøn forfriskning, med dejlige noter af stikkelsbær og frisk græs med et snert af lime og grapefrugter. Virkelig en alletiders vin der gør sig godt som aperitif til skaldyr og enkle anretninger.

  • Sauvignon Blanc Begude

    Sauvignon Blanc – Domaine Begude

    110,00 DKK
    Tilføj til kurv
Share This